Μεγάλες καταστροφές με την πρώτη κακοκαιρία στα Χανιά – Συνεχής ενημέρωση (εικόνες)

Μεγάλες καταστροφές δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Σελίνου το βράδυ της Κυριακής από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

 

Μεγάλες καταστροφές δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Σελίνου το βράδυ της Κυριακής από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Πλημμυρισμένα σπίτια και κατεστραμμένες θερμοκηπιακές μονάδες, καταπτώσεις βράχων, αποκλεισμένα χωριά συνθέτουν το σκηνικό στην περιοχή με τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου να αναφέρει στα “Χ.ν.” χαρακτηριστικά πως εικόνα είναι αντίστοιχη με την κακοκαιρία που έπληξε τον νομό Χανίων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τον κ. Περρράκη, αποκλεισμένα παραμένουν τα χωριά Βουτάς, Σαρακίνα και Σκλαβοπούλα ενώ το βράδυ της Κυριακής από τα χωριά Μουστάκο και Βοθιανά απεγκλωβίστηκαν 4 πολίτες.

Οι οδηγοί που κινούνται από Παλαιόχωρα προς Κουντούρα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η κίνηση γίνεται με δυσκολία.

ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία παρουσιάστηκαν και στην Κίσσαμο. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής κ. Γιώργο Μυλωνάκη, προβλήματα παρουσιάστηκαν σε όλο το οδικό δίκτυο, στους πρώην δήμους Ιναχωρίου και Μυθήμνης και αυτή την ώρα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ηλίας Κάκανος/Βασιλική Τωμαδάκη
Δείτε τις εικόνες στα Χανιώτικα Νέα