«ΟΧΙ» στο ρατσισμό λέει η Κέρκυρα με αγώνα Κρίκετ

Δράση "Μαζί" - "No room for racism in cricket!" - Αγώνας Κρίκετ στο Γήπεδο Γουβιών

 

Δράση "Μαζί" - "No room for racism in cricket!" - Αγώνας Κρίκετ στο Γήπεδο Γουβιών

Η Α.Μ.Κ.Ε. «Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη ανάπτυξη» στο πλαίσιο των δράσεων της για τη φιλοξενία και την αρωγή των νεοεισερχόμενων στη χώρα μας ασυνόδευτων ανηλίκων στην προσωρινή δομή φιλοξενίας της Ηγουμενίτσα θα πραγματοποιήσει αγώνα Κρίκετ μεταξύ μεικτών ομάδων από τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων και από παίκτες της Ελληνικής ομοσπονδίας ΚΡΙΚΕΤ που εδρεύει στην Κέρκυρα.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Τοπικά Γραφεία Κέρκυρας & Ηγουμενίτσας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το ICSD (Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη ανάπτυξη) και την Ελληνική Ομοσπονδία ΚΡΙΚΕΤ.

Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Γραμματεία / Πληρ. 2106541600 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.TheatroEdu.gr

Στο πλαίσιο της δράσης «Μαζί» του προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» που υλοποιεί το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Πρόκειται για δράση που υποστηρίζει δραστηριότητες συνεργασίας τοπικού και προσφυγικού πληθυσμού με έμφαση στα παιδιά και νέους.

Το Σάββατο 9/11/2019 3:00 μμ - 6:00 μμ στο γήπεδο Γουβιών

Εμψυχωτής: Κωτσίνας Χριστόδουλος

Διάρκεια: 3 ώρες (15.00 – 18.00)

Παίρνουν μέρος: 30 άτομα (15 ασυνόδευτοι ανήλικοι από τη Δομή Φιλοξενίας και 15 αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΡΙΚΕΤ)

Ελένη Κορωνάκη
Ενημέρωση Κέρκυρας